Passersystem

Passersystem

Du slipper onödiga kostnader

Med ett passersystem får du en övergripande kontroll över dina dörrar och fastighet.

Du slipper oron att tappa bort nycklar samt onödiga kostnader för att byta cylindrar.

Du får även låga drift- och underhållskostnader jämnfört med om du använder ett traditionellt system med nycklar.

Några av de system vi installerar, servar och underhåller är:

  • RCO R-card 340
  • RCO R-card 5000
  • RCO M5/Mega
  • Paxton
  • Assa/ARX

Moderna passersystem ger säker och enkel inpassering

Med hjälp av ett nyckelfritt passersystem får hela fastigheten ett starkt skydd som skapar en trygg och säker miljö på kontoret eller i flerfamiljshuset.

Passersystemet ger dessutom kontroller över vilka som rör sig in och ut i lokalerna under alla tider på dygnet.

Ett passersystem styrs med tagg, passerkort eller nyckelbrickor som ersätter traditionella nycklar vid dörröppningen. Det går att öppna med eller utan kod, beröringsfritt eller med bricka och kod i kombination. Systemet bygger på den senaste teknikenb och administreras enkelt på plats eller via nätet.

Om du tappar bort en tagg eller bricka så är det enkelt och snabbt att spärra och ersätta den elektroniskt i systemet, Detta gör att säkerheten är hög även när oturen är framme och det blir dessutom enkelt att sköta passersystemet. Inga huvudnycklar som är på drift, inga kostsamma låsbyten och inga återkommande besök hos låssmeden.

Passersystem  flexibelt, tryggt och anpassat för alla

Våra passersystem är flexibla och kan skydda alla olika delar av av en fastighet: entré, garage, lastintag, kontor, serverrum, tvättstugor och förråd med mera. Det rör sig alltid många personer i en fastighet där folk bor eller arbetar – besökare, kunder, bud och andra kommer att behöva använda passersystemet. Vi kan enkelt administrera systemet och anpassa det för specifika behov. Exempel på smarta anpassningar är förlängd inpasseringstid för rörelsehindrade eller att man har talade instruktioner som förenklar för synskadade. Trygghet kombinerat med tillgänglighet!

Det går givetvis även att tidsbegränsa tillträde och passage för exempelvis hantverkare och lokalvårdare och andra som behöver tillträde vid vissa dagar.

Med ett passersystem får du en övergripande kontroll över dina dörrar och fastighet.